Katastrof

Jag vet - för att vara en riktig bloggare bör man skriva ett inlägg var dag. Till hösten hoppas jag att det blir så.

I lördags hände något som man inte tror ska hända en själv - det händer bara andra.

Dossan och Bessan var här med sina familjer, förutom Bessans man som arbetade. Vi firade Dossans födelsedag och mors dag på samma gång. Vädret var super och alla njöt av att kunna sitta ute på altanen.

Barnen sprang omkring både ute och inne, som barn gör med mycket spring i benen. Bessans minsta skrutt var uppe på övervåningen en vända och kom sedan och satte sig med oss igen. När så Dossans äldsta skulle till badrummet kommer han tillbaka och säger att det regnar i hallen. !!!! J och jag rusar iväg. Ute i hallen där det finns stora vattenpölar och jo, det regnar från taket.

J hastade upp till lilla toaletten på andra våningen där det är översvämning. Kranen stod på för fullt och det lilla handfatet orkade inte svälja flödet, så.....

Handdukar, badlakan - allt för att torka upp det våta.

J fick sedan ta ner takpanelen i hallen och även takskivorna ovanför. J borrade även hål på ett flertal ställen för att fukten skulle dras ut med den luftfuktare vi lånat. Den har gått mer eller mindre hela tiden sedan dess. På lilla toaletten har vi haft en värmefläkt.Till helgen ska vi låna en fuktmätare och se hur det har gått med det hela.

Oj, oj, oj.

fruguld

Kommentarer
Postat av: Sara

Jag skickar över Masi sen med snickarbyxor, så får hon spika upp taket igen.

2009-06-04 @ 12:17:07
URL: http://glitterogon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0