Kallt

- 4,9 i morses. Då fäller vår stora kastanj sina löv. De trillar ner som små parasoller och bildar drivor.


Två personer diskuterade om att de önskade vinna lite pengar så att de kunde betala av sina lån och få lite över att köpa något som de önskat sig länge.

Jaha, tänkte jag och började fundera över vad jag önskar införskaffa. Hur jag än funderade kom jag inte på något. Inte ens någon resa till varmare länder. Jag skulle aldrig åka iväg utan mina vovvsingar och förresten är jag flygrädd och miljömedveten.

Ett fungerande hem med de prylar jag vill ha, finns ju redan, så nej jag önskar mig inget som kan köpas för pengar.

Det jag skulle  vilja ha är hälsa. Fri från mina sjukdomar. Men så´nt är ju en utopi och har ingenting med pengar att göra.

fruguld

Kommentarer
Postat av: attis

Hej vännen. du säger precis som jag. Jag vill vara frisk. Fri från min värk. Vakna en morgon och bara känna mej jättepigg. Nu har jag åkt på en riktig dunderförkylning så det är bara att hålla sej inne. Ha det bäst.

Kramen

2009-10-14 @ 11:12:23
URL: http://attisblogg.blogg.se/
Postat av: Egoinas mamma

Jag har det som du, men då har vi det rätt bra. Tänk att vi slipper sukta efter materiella godor och det att resa iväg? Okej, det är inte kul att ha sjukdomar etc, särskilt inte om man lever med ständig smärta, men nånstans undrar jag inte om jag har fler ögonblick av lycka än de som hela tiden suktar efter mer och annat.PS! Jag följer dig på Bloglovin och har lätt för att förväxla dig med en kvinna som kallar sig "Kina" (förväxlar er alltså pga namnen) och bor i Turkiet. Så gissa om min förvåning när jag inne på Bloglovin såg "Kallt -4,9 i morse". :D

2009-10-14 @ 11:23:03
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: Gun

Vad skönt att du har allt du vill ha men jättetråkigt att du inte har hälsan. Själv älskar jag att resa och skulle lägga pengarna på det och på mina barn om jag vann.

2009-10-14 @ 11:36:43
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Miss Dramaqueen

Jag tycker det är bra att du har allt du behöver! Men jag tycker visst att pengar har lite med hälsan att göra, har man mycket pengar som bara "ligger" tycker jag att man kan skänka det till forskning..

2009-10-14 @ 13:16:05
URL: http://itisart.blogg.se/lisa
Postat av: Nett

Hälsan är viktigare. Jo här hemma kan jag gå med bara armar. Nu när nybakade doften börjar att försvinna sätter jag igång med nästa deg :) Sonen har dansat hip hop på dansen. Nu är dte bara en gång kvar :)

2009-10-14 @ 13:17:08
URL: http://www.metrobloggen.se/nett
Postat av: attis

Ja hon är så söt så med eller utan dessa tänder. Gillar inte heller ormar .

Kram

2009-10-14 @ 13:27:03
URL: http://attisblogg.blogg.se/
Postat av: Nanna

Vet inte vem som käkar upp vantar och mössor....damm

råttorna kanske! Bilen går oftast under namnet Pärlan! Visst är det bra att vara mat-klimat-smart ibland! Ha det så bra! :)

2009-10-14 @ 13:42:34
URL: http://honkytonkangel.blogg.se/
Postat av: *tingeling*

gick det att köpa sig fri från värk skulle jag göra det direkt vilken lycka :) är pga som jag inte får sova tycker jag är trött för jämnan :)

2009-10-14 @ 14:47:59
URL: http://www.metrobloggen.se/hyttabytt
Postat av: sara

Nej, hälsa går ju tyvärr inte att köpa för pengar. Annars hade det varit fint.Men att ha så man klarar sig, är nöjd med det man har och inte önskar sig nåt mer, det är ju en trygghet och lycka i sig som skapar lite harmoni i det som man inte kan rätta till.

2009-10-14 @ 15:02:22
URL: http://glitterogon.blogg.se/
Postat av: Fjortisensmorsa

Å andra sidan är det en lättnad om man slipper oroa sig för ekonomin när man är sjuk! :-) Jag skulle resa, resa & resa!

2009-10-14 @ 16:18:08
URL: http://fjortisenochmorsan.blogg.se/
Postat av: Britt

Ibland har ju hälsa med pengar att göra...när Landstinget har för lite pengar får vi inte riktigt den vård vi behöver för att bli friska. Men annars har vi det bra i Sverige. Vi har ju friskt vatten och avlopp och behöver inte dö i vanliga diareer som många barn i fattiga länder fortfarande gör. Hälsa först...eller kanske familj och vänner först. För livet är ju ändå värt att leva och rikt trots att man är sjuk bara man har kärlek.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0