Vilken natt

Jag klippte bort allt hår vid fukteksemet på lilligaste igår kväll. Droppade sedan på med Klorhexidin flera gånger och har fortsatt med det idag.

Det är ju inget problem med att lilligaste skulle slicka på eksemet eftersom han inte når dit. Men, och det är ett stort men, gammelgrå skulle så gärna vilja göra det.

Ständig övervakning alltså. Vid läggdags - jo båda vovvarna sover i vår säng - hade ju vi ett problem. Hur skulle det gå när J och jag sov?

Jag hade en snilleblixt att gammelgrå skulle få sova i bil-hundburen. Sagt och gjort. Men inte tyckte gammelgrå som vi. Han började först krafsa sedan gnällde han och när inte det hjälpte började han skälla. Vem kunde sova då.

Ja, då fick han sova i sängen ändå och det gick faktiskt bra. När J sedan gick upp 4.45 så ställde han hundburen på sin sida av sängen och då fick gammelgrå vara där. Han krafsade bara lite  men la sig sedan tillfreds ner eftersom ju jag låg alldeles bredvid.

Så mycket sömn blev det i alla fall inte, så idag är huvudet ganska tungt.


Ringde så vår veterinär i morse och sa att området med eksemet torkat lite och såg bättre ut. Han tyckte att jag kunde följa utvecklingen och ringa återigen imorgon om det inte blev bättre. Eller i värsta fall skulle bli sämre.

Men nu är jag i gott mod att det ska gå vägen.

Kommentarer
Postat av: Egoinas mamma

Det där låter väldigt bra! Jag håller tummarna, tror du har fått kontroll!! :D (Vad glad jag blir, det där är inte alltid enkelt!!)

2009-08-17 @ 11:35:36
URL: http://egoinasriktigamamma.blogg.se/
Postat av: sara

Det kommer nog bli bra ska du se. Klorhexidin har ju den verkan att det både rengör och torkar ut.Jag la undan en bok till dig på bibblan precis. Kinsellas... glöm inte den sen!

2009-08-17 @ 11:46:41
URL: http://glitterogon.blogg.se/
Postat av: Gun

Hoppas allt går bra och att ni slipper veterinär.

2009-08-17 @ 11:53:56
URL: http://horni.blogg.se/
Postat av: Linn

sv : det ska jag göra :)

2009-08-17 @ 12:01:01
URL: http://sweetthingss.blogg.se/
Postat av: nils

Hade själv två hundar under många år. Det var trevligt, men kunde också medföra vissa problem ibland.

2009-08-17 @ 13:55:22
URL: http://nilsmohlin.blogg.se/
Postat av: petronella

låter ju som d fixar sig nu....annars har väl jag samma tunga huvud som du idag ;) N skulle ju böka o sova på ansiktet hela tiden...o d funkar ju inte nåt vidare om man samtidigt vill ha luft i näsan...herregud...

2009-08-17 @ 14:28:53
URL: http://petronellaart.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0